onsdag 27 oktober 2010

murder!

Hej!

Kom hem från skolan för ett tag sen och har sprungit och duschat och ätit! Dom kommer och hämtar mig om 8 minuter ungefär!!

Idag när jag hade min första lektion, chilcare, pratade rektorn i skolradion och sa åt oss att låsa alla dörrar till klassrummen och släcka lamporna och sitta på golvet (lock down). Det betyder att någon är på skolans område med vapen eller något annat hot, så dom gör det för säkerhet! Eftersom vi hade childcare hade vi 15 små barn att ta hand om och säga åt att vara tysta och sitta stilla..

Vi satt där säkert en halvtimme i mörkret och barnen belv rädda och otåliga, jag med! haha. Vi var tvungna att sitta i samma klassrum sen, även om vi fick tända även under second hour, så jag missade halva matten, himla synd! Jag var rädd att jag inte skulle få lämna skolan tidigare för att få åka på konserten, men tillslut sa dom till oss att läget var under kontroll! Jag fick ett sms av Kory sär hon skrev "I'm glad you're okay! There was a murder outside your school this morning!!" SJUUKT! Jag lämnade matten tidigare för att gå hem innan konserten och när jag gick ut var det helt tomt, alla andra var ju på lektion, lite läskigt, men dom hade tagit fast mördaren! han var på droger tydligen och han som dog gick inte på skolan.. sjukt i alla fall!!

Nu kommer dom snart så nu ska jag kila! Jag måste göra matteläxan i bilen :S

Ha det gött gott folk!

1 kommentar: