lördag 15 januari 2011

salsaomelett!

Guten morgen!

Medan Julia duschar sa tog jag fram hennes tyska dator! haha. hon har ä och ö men inte den tredje! Plus att bokstäverna är i en helt annan ordning... Vi ställde klockan pa 8.15 för att springa en liten sväng innan vi ska äta frukost! Hennes "systrar" och tva kompisar har en frukstlagar tävling varje lördagmrgon och idag ska vi vara jury! haha. Vi valde en secret ingrediens igar kväll; salsa!! haha jag vet inte om vi kommer fa göra en egen frukost efterat..

Igarkväll gjorde smaflickorna ett hemma spa at oss! vi fick fotbad, fotmassage, ryggmassage:) sen gjorde dom iordning varat har och sminkade oss haha.. Dom valde en klänning at oss ocksa och skor och sen tog dom kort pa oss! haha.. dom hade jätteroligt! Det var dayl och hennes kompis maddie som är 9 :) Efter det gjorde vi en lek med ögonbindel och smink.. haha. Man skulle sminka nagon med ögonbindel.. där har ni förklaringen till dom vackra bilderna pa facebook!

Idag, även fast det är lördag, sa ska vi till skolan vid tolv och ta kort till yearbook. det är alla ulänningar som ska göra en sida! Efter det ska vi nog äta lunch ihop pa denny's :) Förresten har vi ätit frukosten nu.. dom gjorde iodning tre tallrikar (en var) som vi fick smaka , bedöma och skicka runt. Dom gjorde omelett med lök och salsa i som faktiskt var god (en av om), dom stekte potatis, rostade bagels och allt möjligt!

Nu ska vi borsta bort löksmaken i munnen och göra iordning oss!

Ha det bra!! <3

1 kommentar:

  1. Går man i skolan även på lördagar alltså ;) Ååå är du en utlänning!! Haha! ;)
    Det där med att sminka sig med ögonbindel verkar ganska så roligt, ska nog prova det någon gång :)

    SvaraRadera